HomeWebshopInfoContactMijn accountGastenboekBestel & verzend infoOpeningstijden

Bestel & verzend info


Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u per mail een bestelbevestiging.

Betaling is mogelijk met IDEAL,  bankoverschrijving binnen 3 werkdagen,
contant of pinnen is mogelijk bij afhalen

Bankoverschrijvingen dienen binnen 3 werkdagen gedaan te worden. Zolang zullen wij het artikel voor u reserveren. Indien wij dan uw betaling niet ontvangen hebben zijn wij gerechtigd om uw bestelling te annuleren. 

Onze artikelen worden verzonden met Post NL. Afhankelijk van het gewicht en de grote van het artikel wordt automatisch de goedkoopste verzendwijze aangeboden. 

Verzending geschiedt met Post NL brievenbuspost envelop € 1,66 (eigen risico), brievenbus pakketje met track & trace a € 4,10 of wordt als pakket a € 6,75 met track & trace bezorgd door de postbezorger. Indien je bestelling automatisch als enveloppen brievenbuspost wordt aangemerkt en je liever je artikelen met track & trace a € 4,10 wilt ontvangen, stuur ons dan direct na je bestelling hierover een email zodat wij de verzendkosten kunnen herberekenen.

Nadat wij uw betaling ontvangen hebben zullen wij direct overgaan tot verzending. De gemiddelde levertijd bedraagt 5 a 10 werkdagen na ontvangst van uw betaling. 


Elke bestelling wordt met grootste zorg door ons gecontroleerd en ingepakt, zodra het pakket is afgegeven bij Post NL ligt het buiten onze zorg. Lots4all kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het zoek raken of beschadigen van de bestelling tijdens de verzending, dit is geheel voor uw eigen risico.

Tevens is het mogelijk om de bestelde artikelen op afspraak op te halen in Haalderen. Als u dit aangeeft bij het afronden van uw bestelling zullen wij contact met u opnemen om een afhaal afspraak te maken. Bij afhalen is het mogelijk om contant te betalen of pinnen. 

Bestellingen voor andere landen dan Nederland kunt u per email aan ons doorgeven en dan berekenen wij de verzendkosten voor u.

Indien u een product wilt retourneren dient u binnen 7 dagen na ontvangst contact op te nemen per email (lots4all@hotmail.com). De verzendkosten voor de retourneren zijn voor rekening van de klant. De artikelen dienen onbeschadigd en ongedragen te zijn en voorzien van de originele verpakking. Dit conform de wet verkoop op afstand. 
Indien u zich niet aan bovenstaande houdt, kunnen wij het artikel helaas niet terugnemen en de betaling niet retourneren.
Artikelen uit de sale kunnen niet geruild of geretourneerd worden 

Home Webshop Info Contact Mijn account Gastenboek Bestel & verzend info Openingstijden

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop